Broer van Ilyas

Acteur Hassan Slaby is nieuw in GTST

15 september 2020 08:30 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Hassan Slaby (33) maakt eind september zijn debuut in GTST als Marwan El Amrani, de oudere broer van Ilyas (Hamza Othman).

Op Videoland is al te zien hoe Marwan en Ilyas elkaar in de armen sluiten.

Familiehuis

Marwan was de afgelopen periode in Marokko waar hij samen met zijn vader druk is met de bouw van hun familiehuis. Tijdens hun afwezigheid runt Ilyas de buurtsuper, maar hij is als oogappel van de familie voortbestemd voor grotere dingen. Ilyas gaat studeren en Marwan komt terug met goed nieuws: de familie heeft geld bespaard bij de bouw en dat geld is voor Ilyas en zijn gedroomde studiestage in het buitenland. Hij kan per direct een ticket boeken voor Melbourne, Australië.

Marwan en Jojo

Ilyas schrikt van deze ontwikkeling: hij was zelf druk aan het werken en sparen voor zijn studie en had verwacht pas over meer dan een jaar genoeg geld te hebben. Nu zijn z'n plannen ineens danig in de war geschopt, zeker omdat hij net de liefde bij Jojo gevonden heeft. Voorlopig besluit hij te zwijgen tegen zijn vriendinnetje én zet hij alles in het werk om te zorgen dat Marwan haar niet ontmoet. 

Blijvertje

Het lijkt erop dat Hassan Slaby, bekend van onder meer SpangaS en Papadag, een blijvertje is in Meerdijk. Hij heeft zelfs een prominent plekje op de castfoto van dit seizoen. 

Meer over