Op naar de finale

Deze karakters vielen af in halve finale The Masked Singer

11 december 2021 09:49 | amusement | Door Faye Heijnis

© Screenshot RTL 4
De finalisten van The Masked Singer 2021 zijn bekend. In de halve finale vrijdagavond moesten twee karakters het veld ruimen. En kijkers zijn erg te spreken over de BN'ers die onder die maskers zaten.

Met het afvallen van deze twee karakters, zijn er nog vier kandidaten over in The Masked Singer. Zij nemen het volgende week tegen elkaar op in de finale. 

Biggetje

Helaas heeft Biggetje het ver, maar niet tot de finale geschopt. Daar was Nicolette Kluijver, die alle juryleden goed hadden geraden, ook best rouwig om. Afscheid nemen van haar alterego vindt ze moeilijk. "Ik vind het heel erg, want ik ben van het Biggetje gaan houden. Ik heb echt van iedere seconde genoten, ik vond het waanzinnig om het te doen." 

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_)

Stier 

En tot de verbazing van velen, moest ook de Stier het veld ruimen. Alleen Buddy en Gerard raadden het goed: dat was niemand minder dan Edwin Evers. Anders dan Nicolette, was hij juist opgelucht: "Er komt bijna geen lucht doorheen", bijt hij zijn kostuum toe. "En hij is niet licht. Bijna een nekhernia opgelopen de afgelopen weken." Maar, voegt Evers toe: "Het was fantastisch om te doen. Leuke muziek, leuke liedjes, leuke club mensen om dit te doen. En vooral leuk dat je met iets bezig bent wat niemand weet."

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Edwin Evers Band (@edwineversband)

Finale The Masked Singer 2021

Volgende week, op vrijdag 17 december, is de finale van The Masked Singer 2021. Daarin nemen Cupido, Krokodil, Giraffe en Haai het tegen elkaar op. Er kan er maar één de winnaar zijn en alle karakters zullen dan hun masker afzetten. En dan... hoeven fans niet al te lang getreurd te zijn. Op oudjaarsdag is namelijk een speciale feestdagenspecial van The Masked Singer te zien. 

Meer over