Twee onverwachte exits

Deze karakters vielen af in de kwartfinale van The Masked Singer

3 december 2021 22:21 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De kwartfinale van The masked singer bracht duetten en maar liefst twee afvallers. Eentje was meer dan overduidelijk, de ander verbaasde alle panelleden.

Nu de eindstrijd nadert gaat het ineens rap bij The masked singerTwee karakters moesten zich onthullen waardoor het aantal kandidaten aan de vooravond van de halve finale van 8 naar 6 ging.

Vogelverschrikker

In de eerste matches troffen de Stier en de Vogelverschrikker elkaar, een ronde later was het de beurt aan de Haai en de Krokodil. Het publiek stemde de Stier en de Haai een ronde verder waardoor de sing-off tussen de Vogelverschrikker en de Haai ging. Het was meer dan duidelijk dat Marc-Marie Huijbregts achter het jute masker schuil ging en toen 't liedje erop zat was niemand verbaasd dat hij zichzelf moest onthullen. Niemand behalve panelleden Buddy Vedder en Gerard Joling die er allebei gruwelijk naast zaten.

Farao

In het tweede deel van de uitzending troffen de Giraffe en het Biggetje elkaar en moesten Cupido en Farao het podium delen. De mensen in de zaal stelden Biggetje en Cupido veilig voor de halve finale waarna de sing off tussen de vrolijke Giraffe en de veel beter zingende Farao tot verbijstering van het het panel werd beslecht in het nadeel van de Egyptische heerser. Onder het masker kwam uiteindelijk musicalster René van Kooten vandaan die thuis heel wat had uit te leggen: zijn dochter is groot fan en wilde het per se weten als haar vader meedeed.

Meer over