Airen Mylene eerste afvaller Wie Is De Mol 2016

10 januari 2016 08:41 | amusement | Door Televizier

© Screenshot NPO 1

Presentatrice Airen Mylene heeft de dubieuze eer de allereerste Wie Is De Mol?-afvaller van dit seizoen te zijn. Ze maakte de Mollentest het slechtst.

Na twee afleveringen met pittige tests bleek Airen het minst te weten over de identiteit van de Mol. Daarmee was haar lot bezegeld en het rode scherm een feit.

Onverwacht

Voor veel haar medekandidaten kwam de uitschakeling van Airen als een verrassing. Cécile Narinx, met wie Mylene een kamer deelde, verdacht haar er zelfs van de Mol te zijn omdat ze geen hoogte kon krijgen van het 30-jarige SBS-gezicht. Op het ene moment was ze volgens Narinx vrolijk en open, om daarna ineens zo gesloten als een oester te reageren.

"Mogelijke finalist"

Airen was een tijdje stil toen ze haar rode scherm zag. Ze werd getroost en bemoedigend geknuffeld door deelnemers als Ellie Lust, maar uiteindelijk moest ze wel onmiddellijk haar spullen pakken. Bij het afscheid merkte presentator Art Rooijakkers nog op dat hij haar juist had ingeschat als een mogelijke finalist omdat ze zo kalm en zelfverzekerd op hem overkwam. Airen antwoordde daarop dat ze juist totaal geen idee had wie de Mol is.

Maar wie is dan wel de Mol? Check onze speciale Mollen-thermometer!

Meer over