Opgeven...

Akwasi vond Roy Donders grootste dramaqueen van Robinson

14 oktober 2019 14:05 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Akwasi windt er geen doekjes om, de rapper heeft uitgesproken meningen over de andere kandidaten van Expeditie Robinson.

In Robinson confessions lucht de 31-jarige artiest zijn hart tegen Fatima Moreira de Melo die hem pittige vragen stelde.

Mariana Verkerk

Allereerst moest Mariana Verkerk het ontgelden. Hij had geen goed woord over voor het oud-model die hem tijdens zijn laatste proef vooral tot last was. De twee zaten vastgeketend en Verkerk was vooral een blok aan zijn been: "Ik had meer aan een rollator dan aan haar!", zo verklaart hij. Akwasi sluit zelfs niet uit dat Mariana de proef moedwillig liet mislukken om hem uit te kunnen schakelen tijdens de eilandraad.

Dramaqueen

Ook hoefde Akwasi niet lang na te denken over de vraag wie de grootste dramaqueen was in zijn tijd op het eiland. Dat was zonder meer Roy Donders die opgaf "Vlak voordat hij naar huis ging voelde 't alsof hij opgaf toen hij zei 'stem op mij. Ik ben klaar, ik wil niet meer leven op dit eiland'. Als je meedoet, ga dan ook all the way".

Clevens colalijf

Daarnaast liet Akwasi zich nog uit over wie het meest sexy lijf had van alle expeditieleden. Bij de mannen kwam hij uit op Rob Geus die verrassend breed en gespierd bleek. Voor de vrouwen viel zijn keus op Eva Cleven: "Het klopte gewoon, het was correct. Het was bijna een soort colafles, heel mooi om te zien."

 

Meer over