Jammer

Albert Verlinde weet het zeker: André Hazes niet bij concerten

10 oktober 2021 10:05 | amusement | Door Merlin Everts

© Screenshot Shownieuws

André Hazes zal niet aanwezig zijn bij de Holland Zingt Hazes-concerten in november, aldus Albert Verlinden. “Ik heb even rondgebeld [..] en iedereen houdt er eigenlijk rekening mee dat hij daar niet bij wil zijn”

Albert Verlinde besprak het hot-topic gisteravond bij Shownieuws en gaf aan dat het management van de volkszanger geen commentaar wil geven op de roddels. Hierdoor is Verlinde rond gaan bellen en kreeg tegenstrijdige berichten te horen. Voor de concerten die in maart plaats zullen vinden is er wel hoop dat Hazes erbij is, maar omdat november vrij kort dag is verwachten de bronnen van Verlinde dat ze daar niet op Hazes hoeven te rekenen. De presentator gaf in aan dat zijn bronnen het vaak wel aan het juiste eind hebben.

André Hazes

André Hazes is de afgelopen tijd veel in het nieuws, omdat hij sinds september hulp zoekt voor zijn burn-out-klachten en niet meer actief is op sociale media. Sinds zijn vriendin Sarah van Soelen tegelijkertijd van de radar verdween, zijn de twee gesprek van de dag. De vraag of de zanger wel of niet bij zijn concertenreeks aanwezig is, hield de gemoederen flink bezig. Het wachten is nu op een officieel bericht van het management van Hazes.

 

Meer over