Songfestival

Albert Verlinde zegt sorry tegen Wendy van Dijk

22 mei 2019 10:06 | amusement | Door Televizier

© ANP Kippa
Albert Verlinde heeft zijn excuses aangeboden aan Wendy van Dijk. De presentatrice kreeg nogal wat over zich heen nadat ze zichzelf in 6 Inside aanprees als presentator van het Eurovisie Songfestival, maar dat bleek te berusten op een misverstand.

In de uitzending van 6 Inside van afgelopen maandag prees Wendy zichzelf aan als host van het songfestival in 2020 in Nederland. Albert maakte duidelijk dat hij dat niet vond kunnen. "Wendy, je bent een schat, maar je gaat toch niet roepen dat je dat zelf moet doen”, zei hij.

Open vraag 

Nu blijkt dat Wendy toen ze dat zei in de veronderstelling was dat 6 Inside meer presentatoren had gevraagd waarom zij geschikt zouden zijn het songfestival te presenteren, maar dat bleek niet het geval. De andere BN’ers in het item kregen een open vraag over wie zij het meest geschikt zouden vinden voor de klus.

Rotopmerkingen 

Albert heeft daar nu sorry voor gezegd. "Je hebt de hele dag rotopmerkingen gehad. Excuses, ook namens de hele redactie", zegt hij. Of Van Dijk zichzelf wel nog steeds geschikt vindt als presentator van het Eurovisie Songfestival is niet bekend.

Meer over