Alexander en Katelijn van Obese trotse ouders van een dochter

3 februari 2016 14:06 | amusement | Door Televizier

Beschuit met roze muisjes voor ex-kandidaten Alexander Geleijns (31) en Katelijn Scholte (35) van het RTL4-programma Obese. Vorige week woensdag kwam hun dochter Evy Noah Marilena ter wereld. 

Het stel leerde elkaar kennen via het afval-programma Obese en het was vanaf het eerste moment dikke mik. Hun liefde is nu bezegeld met een dochter. 

Afbeelding

Printscreen RTLXL

Angst voor kilo’s

De Dordtenaren vielen heel wat kilootjes af tijdens het Obese-avontuur en Katelijn was bang weer dik te worden tijdens de zwangerschap. Maar de kersverse moeder kwam slechts 10 kilo aan, die er zelfs bijna allemaal weer af zijn. ”De zwangerschap voelde een beetje dubbel omdat er kilo’s bijkwamen, maar dat zorgde er juist voor dat ik er op ging letten. Toen het sporten niet meer ging, bleef ik in beweging door te wandelen. Je wilt eigenlijk gewoon niet aankomen”, vertelt Katelijn in een interview met het AD.

Gezonde start

Uiteraard vinden Alexander en Katelijn het belangrijk dat baby Evy gezonde voeding binnenkrijgt. Evy krijgt in de toekomst verse voeding. “Ik kook liever zelf een appel dan dat ze zoveel suikers binnenkrijgt.”

Meer over