'Lovedown'

Deelnemers All You Need Is Love kerstspecial verplicht in quarantaine

10 december 2020 08:43 | amusement | Door Jef Willemsen

© RTL/Nick van Ormondt
Ook de kerstspecial van All you need is love moet geloven aan de geldende coronamaatregelen en dat heeft gevolgen voor zowel de opzet als de deelnemers aan het liefdesprogramma.

In gesprek met het AD onthult presentator Robert ten Brink de verregaande maatregelen die dit jaar genomen zijn. 

Beperkt publiek

Waar normaal gesproken de tribunes zijn afgeladen met publiek, is dit jaar slechts ruimte voor vijftig mensen. Dat geeft al een andere sfeer, maar Robert stelt kijkers gerust: "Het is een show vol aanpassingen, vol regels, vol afwegingen; maar het wordt wel leuk hoor, wees niet bang."

Geen stewardessendans

Verder is dit jaar geen sprake van verre reizen naar besneeuwde gebieden. Robert stapt niet in het vliegtuig om geliefden en families uit alle windstreken te herenigen. Alleen al daarom is er dit jaar geen traditionele stewardessendans op Schiphol. 

Corona lockdown

Uiteraard worden tijdens de avondvullende show wel stelletjes bij elkaar gebracht, maar de liefdesshow stelt daar strenge eisen aan. Direct na de hereniging moet het stel verplicht twee weken in quarantaine op een hotelkamer. Voor sommigen is dat ongetwijfeld geen straf, voor anderen is het een ultieme relatietest. Zelf spreekt Dr. Love niet van een corona lockdown maar van een lovedown.

De All you need is love kerstspecial is op donderdag 24 december te zien om 20.30 uur op RTL 4.

Meer over