Zes afleveringen

Alle gasten Waar is De Mol bekend

26 augustus 2019 10:58 | amusement | Door Jef Willemsen

© SBS
De line-up van het nieuwe seizoen Waar is De Mol? is bekend. De komende zes weken gaat Johnny de Mol op stap met zes BN'ers en aanhang.

In de eerste aflevering is Edwin Evers van de partij, hij wil naar Liverpool, bakermat van de Beatles. Maar bij Shownieuws onthulde Johnny alle overige namen.

Jandino, Dré & Dotan

Dat De Mol op pad is geweest met de gevallen zanger Dotan was al bekend. Ook zijn reizen met comedian Jandino Asporaat en volkszanger André Hazes waren al aangekondigd. Maar wat nog niemand wist is dat ook Patrick Kluivert en Britt Dekker hun koffers gaan pakken.

Britt & Kluivert

Johnny is niet voor één gat te vangen, zo vertelt hij: "We zouden met Patrick en Rosanna Kluivert naar Noorwegen gaan, maar Patrick is net benoemd tot hoofd jeugdopleiding Barcelona, dus we hebben de trip verschoven naar Barcelona. Hopelijk mogen we ook op het trainingscomplex wat draaien." De aflevering met Britt is al gedraaid. De reis ging naar Oekraïne: "We hebben daar een waanzinnig paard gereden. Zij is daar bizar goed in. Dat verbaasde mij."

Waar is De Mol? is vanaf maandag 26 augustus te zien om 21.30 uur. 

Meer over