Voor het eerst sinds trollengate

Johnny de Mol strikt Dotan voor tv-interview

21 juli 2019 09:25 | sterren | Door Wietse Zuidberg

© ANP

Johnny de Mol is erin geslaagd om voor zijn televisieprogramma Waar is De Mol? Dotan in te lijven. Ze gaan samen op reis en de zanger geeft tijdens die reis zijn eerste tv-interview sinds de trollengate.

In het zomerprogramma van Art Rooijakkers deed Johnny uit de doeken dat hij met Dotan op pad gaat. Hij vertelde ook dat hij net was teruggekeerd uit Cuba voor een aflevering met André Hazes.

Dotan naar IJsland

De presentator reist met de gevallen zanger voor het programma Waar is de Mol? af naar IJsland. Dotan doet daar zijn verhaal. Johnny blijft overigens nuchter over wat Dotan allemaal heeft geflikt. “Hij heeft niet aan kleine kindjes gezeten, dus we moeten het niet groter maken dan dat het is”, zo zegt hij.

Trollengate

Een goed jaar geleden kwam Dotan in opspraak omdat hij zich schuldig maakte aan het inzetten van fake accounts via social media om zichzelf op te hemelen. Toen dit uitkwam was hij een tijdje van de radar. Onlangs werd bekend dat hij weer gaat touren en dat hij weer nieuwe muziek uitbrengt. Sindsdien treedt hij mondjesmaat ook weer naar buiten via de media.

Meer over