Duizenden fans komen in actie

Allememaggies! Bassie en Adriaan op Netflix?

30 maart 2018 15:15 | amusement | Door Televizier

© Entertainment One Benelux.
Duizenden mensen komen in actie om Bassie en Adriaan op Netflix te krijgen. De campagne krijgt inmiddels zo ontzettend veel aandacht dat het niet ondenkbaar is dat de clown en acrobaat daadwerkelijk worden toegevoegd aan de catalogus van de streamingdienst.
Op een dag realiseerde 3FM-luisteraar Alex zich dat hij het stiekem wel leuk zou vinden om Bassie en Adriaan te kijken. Tot zijn grote spijt werden de avonturen van de clown en acrobaat niet uitgezonden, de enige manier om de afleveringen te bekijken was door een dvd’tje te kopen. Dat kan in deze tijd natuurlijk niet meer, en dus startte hij een actie om Bassie en Adriaan op Netflix te krijgen. Het begon allemaal met de onderstaande tweet.

Bassie & Adriaan op Netflix

3FM-dj’s Rámon Verkoeijen en Mark van der Molen vinden het plan van Alex briljant, en riepen tijdens de uitzending op tot actie. Dat hielp, er is een Facebookpagina gestart die inmiddels al door ruim 8000 mensen wordt geliked. Komen Bassie en Adriaan echt op Netflix?

Adriaantje!

Om te checken of Aad van Toor (Adriaan) achter de actie staat belden de 3FM-dj’s hem op. Het is duidelijk: Adriaan zou het geweldig vinden, maar helaas is er wel een kanttekening. Netflix heeft de reeks al eerder beoordeeld en vond toen dat de beeldkwaliteit te laag is. Wellicht dat een beetje druk de steamingdienst van gedachte doet veranderen.

Lees ook: Clown Bassie: B2 was de beste schurk

Meer over