Per mail

André Hazes boos op Genee: zegt optreden Veronica Inside af

29 januari 2019 19:39 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
André Hazes zou donderdag optreden in het radioprogramma Veronica Inside, maar de zanger heeft per mail afgezegd. Hij heeft ruzie met presentator Wilfred Genee.

Wilfred Genee kondigde tijdens de maandag-uitzending van Veronica Inside het bezoek van André Hazes jr. aan. Dat kwam de zanger blijkbaar toen ook pas ter ore. Waarschijnlijk was het optreden gepland door een manager die niets wist van een ruzie tussen zijn cliënt en Wilfred Genee.

Wilfred had kritiek

De normaal zo goedlachse André stuurde vervolgens een mail die tijdens de radio-uitzending van Veronica Inside werd voorgelezen door sidekick Rick Romijn. De mail gaat als volgt: „Ik kom vandaag terug van Vrienden van Amstel en ik zie het promo-schema van donderdag. Ik zie daar ook een promo bij Wilfred Genee tussen staan. Zoals bekend heeft Wilfred zich in het verleden erg negatief uitgelaten over mij en dan met name over mijn vertolking van Ik leef mijn eigen leven. Middels deze weg wil ik deze promo dan ook annuleren. Wilfred is op de hoogte dat ik nóóit meer met hem wil samenwerken en het is dan ook vreemd dat hij dat alsnog probeert in te plannen. Sorry dat dit niet eerder is gesignaleerd."

Ik leef mijn eigen leven

Wilfred Genee had naar eigen zeggen geen idee dat André boos op hem was. Volgens de presentator zei hij ooit in een interview dat hij het jammer vond dat André Hazes Ik leef mijn eigen leven zingt omdat de Hazes-telg daar te jong voor is. Daarna sprak Wilfred André nooit meer. Hij vindt het dan ook absurd dat André het optreden afzegt.

Wilfred roept nu de hulp in van Henny Huisman om te bemiddelen zodat André donderdag hopelijk alsnog vredig aan tafel komt in Veronica Inside.

Meer over