'Op kracht komen'

André Hazes neemt pauze vanwege emotionele burn-out

17 september 2021 10:51 | amusement | Door Ingelise De Vries

© ANP
Slecht nieuws voor wie hoopte binnenkort te genieten van André Hazes. De zanger neemt pauze vanwege klachten rondom een emotionele burn-out.

Het management van de 27-jarige André Hazes kondigt aan dat de zanger de komende tijd rust neemt. Hazes kampt met emotionele burn-outklachten en heeft volgens de verklaring tijd nodig om weer op terug te komen.

André Hazes moet fit worden

De klachten komen in het geval van Hazes niet omdat hij teveel heeft gewerkt maar eerder te weinig. Onder andere het gebrek aan optredens en de onzekerheid van de coronacrisis grijpen hem naar de keel.

Daarnaast was er een hoop te doen rondom het privéleven van de Amsterdammer. Dat heeft grote impact gehad. "André is gewend een turbulent leven te leiden", laat het management weten. "Door de coronacrisis en veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop."

Samen met Sarah van Soelen naar Spanje

Hazes is doorgegaan met plannen maken en moet nu de tijd nemen om weer fit te worden. Samen met zijn vriendin Sarah van Soelen is hij naar Spanje vertrokken om weer op kracht te komen. Van Soelen wordt daar ondertussen geholpen om te gaan met de plotse media-aandacht rondom haar en haar geliefde.

Meer over