'Ga werken voor je geld'

Rachel Hazes woedend op Monique: 'André betaalt alles!'

18 augustus 2021 14:17 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Rachel Hazes haalt in de Story van deze week uit naar haar voormalige schoondochter Monique Westenberg. Volgens Rachel profiteert Monique schaamteloos van haar zoon.

Het boterde al nooit tussen Rachel en Monique, maar zo te lezen hield Rachel zich tot nu toe nog in. Dat doet ze nu niet meer. "Monique is een vrouw van in de veertig, die niets aan haar handen mankeert. Ga eens werken voor je geld, denk ik dan! In plaats van continu je hand ophouden."

Tikkies

Volgens Rachel stuurt Monique de hele dag Tikkies naar André, die inmiddels samenwoont met Sarah van Soelen, voor al haar onkosten. Het zou gaan om dure uitjes, vakantie en de werkster. Daarnaast krijgt Monique ook nog alimentatie en leefgeld, iets waar ze volgens Rachel geen recht op heeft omdat zij en André nooit zijn getrouwd. 

Slachtoffer

Rachel vindt het verder ergerlijk dat zij in de publieke opinie wordt gezien als bemoeizuchtige heks en Monique als slachtoffer omdat André haar meerdere keren voor een ander verliet. "Wat ik vervelend vind, is dat sommige mensen denken dat Monique zielig is, dat ze slachtoffer is. Ze doorzien niet hoe ze werkelijk is."

Monique verdient intussen ook wat eigen geld, zoals te zien is op haar instagram-pagina.  

Meer over