Verzoening in Spanje

Gaat realitysoap Rachel en Rossana toch door?

6 augustus 2021 10:19 | amusement | Door Ingelise De Vries

© Talpa
De vete tussen de families Hazes en Kluivert lijkt gelukkig weer opgelost. Als er al sprake was van een ruzie. In elk geval plaatsen zowel Rachel als Rossana een foto op Instagram waar beide families poseren in het zonnige Barcelona.

Moeder Hazes en Rossana Kluivert zouden elkaar volgens de geruchten al een tijdje niet kunnen luchten of zien. Door een geschil rondom de nieuwe realitysoap van Rachel en Rossana is de relatie naar verluid bekoeld. 

Zakelijk conflict

Rachel en inmiddels ex-manager Nino - de zoon van Rossana - zijn uit elkaar, meldde Shownieuws destijds. Het zou op de avond ter nagedachtenis van André Hazes Sr.'s zeventigste verjaardag mis zijn gegaan. Als er al sprake was van ruzie, dan is die in elk geval uitgepraat. De twee vriendinnen zijn samen met wat familieleden in Spanje. 

Beide dames delen een foto waarop ze met een heel gezelschap te zien zijn. Rachel's zoon André omhelst zijn jeugdheld Patrick Kluivert en liefde van zijn leven Sarah van Soelen. De jonge Kluivert-telg Shane is ook onderdeel van het gezelschap. Zakelijk conflict of niet, een gezellig uitje zit er nog gewoon in.

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Meer over