Het waren turbulente maanden voor het koppel

André en Monique emotioneel op Instagram na slot realitysoap

24 mei 2018 15:34 | amusement | Door Faye Heijnis

© William Rutten/SBS
André Hazes en Monique Westenberg doorstonden de afgelopen maanden turbulente tijden. Ze gingen uit elkaar, en dat voor de camera's van hun realitysoap.

Nu de laatste aflevering André Hazes: ik haal alles uit het leven van dit seizoen erop zit, blikken zowel André als Monique op hun eigen manier terug op hun relatiebreuk én hereniging. 

Maskertje op

"Voor mij waren het emotionele maanden en ik heb ervoor gekozen ook dit met jullie te delen, anders heet het geen reallife serie", aldus Monique op Instagram. "Op sommige momenten ging het maskertje op omdat ik natuurlijk niet in iedere aflevering met dikke tranen wilde zitten. Ik ben ontzettend blij dat we dit seizoen kunnen afsluiten met gelukkige beelden van ons als gezin." Ook heeft de blondine nog immens verdriet om het verlies van haar hond, Dunya. "Wat ben ik dankbaar dat ik dankzij deze serie nog mooie beelden van haar heb." 

Gezegend

André deelt liefdevolle quotes op Instagram, met als onderschrift: "Ik ben gezegend. Met mijn leven. Met mijn oude vrienden. Mijn nieuwe vrienden. Mijn familie. Mijn tweede familie. Mijn kindje. En met mijn kanjer van een vrouw." 

Nieuw seizoen?

Of er een derde seizoen van André Hazes: ik haal alles uit het leven komt, is nog niet bevestigd. Toch zit die kans er - mits Dré en Mo dat zelf ook willen - dik in, aangezien de reallifesoap van de volkszanger op SBS6 wekelijks een flinke schare kijkers trekt. André zal eind dit jaar sowieso weer op de buis verschijnen: hij presenteert het nieuwe dateprogramma Oudje zkt. Vrouwtje, waarin hij ouderen helpt de ware liefde te vinden.

 

Lees ook: Rachel Hazes praat eenmalig over hereniging in reallifesoap

Meer over