Afscheid

Andries Knevel en EO na 43 jaar uit elkaar

15 november 2021 09:05 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© EO

Andries Knevel en de Evangelische Omroep (EO) gaan aan het einde van 2021 uit elkaar. De presentator neemt dan na 43 jaar trouwe dienst afscheid van de omroep.

De 69-jarige Andries Knevel is per 1 december niet meer werkzaam bij de EO. "Dankbaar maar ook met enige weemoed kijk ik terug op een prachtige en intense periode uit mijn leven", zegt Knevel in een persbericht. "Werken voor de EO was voor mij ook en vooral bezig zijn voor het Koninkrijk van God. Dat werk zal, bij leven en welzijn, op een andere wijze mijn passie blijven houden."

Geloof

Sinds 1978 is Knevel werkzaam bij de EO. Zo was hij onder andere de presentator van Het Elfde Uur, waarin hij in gesprek ging met onder anderen politici en schrijvers over het geloof. Ook had hij samen met Tijs van den Brink de latenightshow Knevel & Van den Brink.

Afscheid 

"Andries heeft zich al die jaren met hart en ziel ingezet voor de EO. Daarvoor zijn we hem zeer erkentelijk en willen we hem van harte bedanken met een passend afscheid", aldus Arjan Lock, directeur van de EO.

Meer over