Te oud

Angela Groothuizen deelt sneer uit aan voormalig werkgever

24 augustus 2020 09:58 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Angela Groothuizen is één van de grote sterren van RTL. Nu ze 60 jaar is lijkt ze drukker dan ooit en dankzij een coverfoto deelt ze nog even een sneer uit naar een voormalig werkgever.

Angela staat namelijk met haar zestig lentes jong op de cover van de Avrobode. Opvallend genoeg werd haar vijftien jaar geleden door de AVRO de wacht aangezegd omdat ze ‘te oud’ zou zijn. Ze was er al vijftien jaar werkzaam en hét gezicht van Wie is de Mol?, maar door haar leeftijd moest ze halsoverkop op zoek naar een nieuwe baan.

Te oud

Op Instagram kan Angela het toch niet laten om nog even een soort van haar gelijk te halen. “Toch leuk om op de voorkant van de Avrobode te staan, 15 jaar nadat ik ‘te oud’ bevonden werd om nog het gezicht van de omroep te zijn. Toch veel mooie herinneringen.”

Programma's

Bij RTL is Angela de komende tijd met diverse programma's te zien. Zo begint op 2 september het nieuwe seizoen van Obese met de voormalig Dolly Dot als presentatrice, is ze te zien met Natasja Froger en Caroline Tensen in Five Days Inside en is ze uiteraard te zien als coach in The Voice Senior.

Meer over