Samen op reis...

Angela Groothuizen helpt probleemgezinnen in Ver Van Huis

Angela Groothuizen gaat in het nieuwe RTL-programma Ver van huis op reis met probleemgezinnen om hen op locatie te helpen een nieuwe start te maken.

Producent EndemolShine bevestigt de nieuwe titel op haar website.

Kandidaten gezocht

De makers zijn op zoek naar gezinnen die wel wat hulp kunnen gebruiken en richten zich vooral op mensen die vinden dat het beter kan bij hen thuis. "Ben jij de grip op de kinderen aan het verliezen of heb jij ouders die zo druk zijn dat ze geen idee meer hebben wat er nou echt in je omgaat… Geef je dan nu op!", zo luidt de oproep.

Terug naar de basis

Door met z'n allen op reis te gaan, hoopt Angela dat de gezinnen los komen van hun verplichtingen, smartphones, social media en computergames. Op die manier kunnen ze elkaar weer vinden en is er tijd echt te ervaren wat er in de ander omgaat. 

Family island

De opzet van Ver van huis doet denken aan het weinig bekeken Family island van Johnny de Mol en Family matters, het inmiddels ter ziele KRO-NCRV programma waarin de in onmin geraakte coach Keith Bakker ook families op sleeptouw nam om in een ver oord aan hun problemen te werken. 

Meer over:

Reageren