Angela Groothuizen presenteert tweede reeks van Een Nieuw Begin

Op 7 januari begint het tweede seizoen van het RTL-programma Een Nieuw Begin. Presentatrice Angela Groothuizen staat opnieuw mensen bij die na een heftige tijd een nieuwe start willen maken.

In Een Nieuw Begin staan mensen centraal die door tragische omstandigheden de grip op hun leven hebben verloren. De strijd om er weer bovenop te komen gaat dikwijls gepaard met psychische littekens.

Hulp

Ook aan de buitenkant is de moeilijke tijd duidelijk zichtbaar. Dankzij Angela en haar team van professionals krijgen de kandidaten de best mogelijke psychische en cosmetische zorg zodat ze een punt kunnen zetten achter een moeilijke periode.

Esther

Zo is in de eerste aflevering de 120-kilo wegende Esther te zien. Dankzij een groot geheim uit haar jeugd en een slecht huwelijk zocht ze haar heil in eten. Uiteindelijk koos Esther voor zichzelf en vroeg de scheiding aan. Binnen drie jaar bereikte ze zelfs haar streefgewicht.

Onzeker

Ondanks dat Esther haar leven weer op de rit heeft is ze een ongelukkige en onzekere vrouw. Het lukt haar maar niet om positief in het leven te staan. Aan Angela Groothuizen en haar team de taak om het tij te keren.

RTL 4

Een Nieuw Begin is wekelijks te zien vanaf dinsdag 7 januari tussen 21.30 uur en 22.30 uur op RTL 4.

 

Reageren