Minimaliseren

Anita Witzier maakt Honderd Dingen Challenge voor KRO-NCRV

4 juli 2021 11:58 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Stijn Ghijsen

Anita Witzier heeft voor de KRO-NCRV een nieuw programma gemaakt. De 59-jarige presentatrice kijkt daarin hoe het is om met een maximaal aantal spullen te leven.

Anita heeft namelijk net de opnames van de Honderd Dingen Challenge achter de rug. Zoals de titel al zegt is het de bedoeling dat de deelnemers aan het KRO-NCRV-programma honderd dingen in huis mogen houden. De rest wordt weggehaald.

Augustus

In gesprek met Weekend geeft Anita uitleg. “We hebben net De Honderd Dingen Challenge afgerond, een heel leuk tv-programma dat half augustus op tv komt. We dagen gezinnen uit om een maand lang van en met maar 100 spullen te leven, de rest van hun huis wordt leeggehaald.”

Talkshow

Anita zou eerder nog in beeld zijn om presentatrice van Op1 te worden. Ook hoopt het voormalig Memories-gezicht dat ze een andere talkshow onder haar hoede krijgt. “Echte wensen heb ik niet zozeer, maar tegen een middagprogramma zoals ooit De 5 Uur Show was, zou ik geen nee zeggen. Alles kan in zo’n show aan bod komen en die gevarieerdheid spreekt mij erg aan.”

Meer over