Zangeres heeft astma

Anouk alleen in The Voice met extra coronamaatregelen

14 augustus 2020 16:30 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© ANP
Het is nog niet in beton gegoten dat Anouk in het nieuwbakken The voice of Holland-seizoen in de jury zit. De zangeres kampt met astma en heeft bij RTL aangegeven dat ze extra coronamaatregelen wil alvorens ze naar de studio afreist.

Een verhaal van De Telegraaf hierover is inmiddels bevestigd door RTL. "Anouk gaat zeker te zien zijn. Wel zijn we met haar aan het onderzoeken hoe ze op een voor haar fijne manier invulling kan geven aan het coachschap", zo tekende RTL Boulevard op uit de mond van een RTL-woordvoerder.

Overleg verloopt 'prettig'

Volgens het management van Anouk en RTL lopen de gesprekken over eventuele extra maatregelen 'prettig'. Er zou zelfs worden overwogen om Anouk in een glazen cabine in de studio te laten zitten. 

RTL denkt na

RTL kijkt dus momenteel naar de opties om aan de wensen van Anouk te kunnen voldoen. Het is overigens niet zo dat The Voice het enige RTL-programma is waarbij rekening wordt gehouden met het virus. "Bij de meeste programma’s betekent dat minder publiek en dat in principe alleen personen uit hetzelfde huishouden naast elkaar mogen zitten. Dit geldt ook voor The Voice."

Meer over