Terugkeer naar musicalwereld

Anouk Maas vervangt Pia Douwes in Best of Broadway

10 mei 2019 14:40 | amusement | Door Jef Willemsen

© Instagram Anouk Maas
Anouk Maas heeft een nieuwe klus: de GTST-actrice keert terug naar de musicalwereld om Pia Douwes te vervangen in de voorstelling Best of Broadway.

Organisator Royal Promotions maakte de castwissel vrijdag officieel bekend. 

Fysieke problemen

Pia Douwes was al enige tijd bezig met de voorbereidingen voor de show, maar de 54-jarige ster kampt sinds het overlijden van haar vader met fysieke problemen waardoor ze naar eigen zeggen niet in staat is de kwaliteit te leveren die men van haar gewend is. Om die reden doet Douwes een stapje terug. Eerder herstelde ze al van een burnout.

Ouwe rot

Anouk is alles behalve een groentje op musicalgebied. De 32-jarige artieste vervulde hoofdrollen in producties als FameHairsprayFlashdance en The sound of music. In Best of Broadway zingt ze samen met onder meer Freek Bartels, Willemijn Verkaik en Stanley Burleson hits uit Broadway klassiekers. 

Op haar Instagram kondigde Anouk al aan er veel zin in te hebben, ook al worden het spannende tijden. Erg veel voorbereidingstijd heeft ze namelijk niet, Best of Broadway gaat op maandag 20 mei al  in première in Carré.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Goede tijden, slechte tijden en nu vooral Spannende tijden!🙌🏼 #bestofbroadway Posted @withrepost • @royalpromotions_nl Tot haar grote teleurstelling heeft Pia Douwes tijdelijk haar plek moeten teruggeven in de concertproductie Best of Broadway. Wegens fysieke problemen is ze momenteel niet in staat om op te treden. Anouk Maas zal haar vervangen. ‘Ik vind het ontzettend vervelend,’ laat Pia Douwes weten. ‘Maar sinds het overlijden van mijn vader kan ik even niet de kwaliteit leveren die men van mij gewend is’. De organisatie is blij dat Anouk Maas op korte termijn deze productie zich eigen maakt. De bedoeling is dat Pia zich op een later moment alsnog bij het gezelschap voegt. @anoukmaasofficial @piadouwesofficial #bestofbroadway #tour #persbericht #pr #nieuws @royalpromotions_nl @marcodekoning #entertainment

Een bericht gedeeld door A N O U K-O L L Y M A A S (@anoukmaasofficial) op

Meer over