Digitale ruzie

Arjen Lubach sneert naar Pierre Bokma

29 januari 2019 15:34 | amusement | Door Televizier

© ANP
Het botert niet helemaal tussen Arjen Lubach en Pierre Bokma. De Zondag met Lubach-presentator heeft op Twitter een uitgebreide reactie geschreven op een uitspraak van Bokma in HP/De Tijd.

In dat interview beweerde Pierre Bokma dat 'iedereen met een leuke babbel tegenwoordig voor een zaal gaat staan'. "Lubach mag van mij best de theaters in, maar ik vind hem vermoedelijk op televisie honderd keer beter." 

Boze reactie

De acteur suggereert daarmee dat Arjen Lubach het theater uitprobeert na zijn televisiewerk, maar daar is Lubach het niet mee eens. Hij vertelt in een uitgebreide reactie hoe hij zeventien jaar geleden de allerkleinste theaterzalen van Nederland afging. 

"Ik ben de eerste die toegeeft dat mijn door mijn televisieprogramma verkregen bekendheid de reden is dat nu écht uitverkochte grote zalen speel, maar jouw idee dat ik op een dag ben gematerialiseerd in een gangkast bij de VPRO en me nu voor het eerst leuk babbelend aan het theaterpubliek laat zien, is een misvatting. Daar is jaren aan volslagen anoniem buffelen aan voorafgegaan, zo in de marge dat jij er dus niet eens van de op de hoogte was." 


Pierre Bokma

Het is al met al niet de beste dag voor Pierre Bokma. Hij ligt ook al onder vuur met theatergroep De verleiders... Gelukkig is negatieve publiciteit nog altijd beter dan geen publiciteit. Toch?

Meer over