Baan afpakken

Art Rooijakkers over geruchten rondom Expeditie Robinson

26 Oktober 2018 09:34 | amusement | Door Televizier

© Michel Schnater
Neemt Art Rooijakkers de presentatie van Expeditie Robinson over nu Dennis Weening opstapt? Art reageerde donderdagavond voor het eerst op de geruchten. Art: "Zoals het nu gaat, heb ik er geen zin in."

Sinds bekend is dat Art Rooijakkers zich bij RTL aansluit, gaan er talloze geruchten over welke presentatieklussen hij op zich zou nemen.

Vervanger

Waar Art aanvankelijk nog door het publiek werd aangewezen als de nieuwe Twan Huys bij RTL Late Night, wordt hij nu bestempeld als vervanger van Dennis Weening. Afgelopen week werd bekend dat Dennis stopt met de presentatie van Expeditie Robinson omdat hij het te druk heeft met zijn eigen bedrijf. 

Staat niet vast

Donderdagavond reageerde Art voor het eerst op dat gerucht bij RTL Boulevard. "Er wordt over van alles en nog wat gesproken", legt hij uit. "Maar het staat helemaal niet vast dat ik Expeditie Robinson ga doen. En om heel eerlijk te zijn, zoals het nu gaat... dat ik ergens wordt binnengehaald en zodoende mensen van hun baan beroof... dan heb ik er sowieso geen zin in."

Chagrijnig

Hij vertelt dat hij met Dennis Weening over de ophef rondom de presentatie van Expeditie Robinson heeft gesproken, maar veel laat hij er niet over los. "Ik merk dat ik er chagrijnig van word om hier over te praten, dus ik wil het er niet meer over hebben."

Wie is de mol?

Art Rooijakkers was jarenlang te zien als presentator van Wie is de mol?. Na zijn overstap naar RTL bleek dat Rik van de Westelaken het stokje overneemt. 

Meer over