De Faker

AVROTROS komt met WIDM voor gezinnen

13 november 2020 16:31 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© AVROTROS
AVROTROS gaat in De Faker op zoek naar een bedrieger in een gezin. Een beetje volgens het principe van Wie is de Mol?, maar dan net even anders.

De familie De Bruin lijkt op het oog doorsnee en heel gewoon, maar als je de samenstelling van het gezin bekijkt klopt er iets niet. Een van de leden is namelijk vervangen door een acteur. Door een dag mee te draaien in het gezin hopen Marije Zuurveld en Niek Roozen en hun team erachter te komen wie de boel aan het bedriegen is.

BN'ers 

Naast Niek Roozen behoren ook Juvat Westendorp en Klaas van der Eerden tot het jongensteam. Bij de meises zijn dat Stephanie van Eer en Shelly Sterk naast Marije Zuurveld. Elk van de BN’ers draait zodoende een aflevering mee in het dagelijks ritme van het gezin om er zo achter te komen wie De Faker is.

27 afleveringen 

Als het gezin erin slaagt om De Faker binnenboord te houden, winnen ze met elkaar een sportief uitje. Als de BN’er de identiteit van de bedrieger onthult, pakt deze een punt voor zijn of haar team. Uiteindelijk komt er na 27 afleveringen een winnaar uit de strijd.

Specials

De Faker begint in eerste instantie op 26 en 27 december met twee feestdagenspecials. Die uitzending is om 18.15 uur op NPO Zapp. Het reguliere seizoen van De Faker start op maandag 4 januari en is iedere werkdag om 18.05 uur te zien bij dezelfde zender.

 

Meer over