Bas van Werven in nieuw Avrotros-programma

Bas van Werven en Dyanne Beekman brengen in het nieuwe Avrotros-programma Baanbrekers werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact.

Bas van Werven richt zich in het nieuwe programma op de werkgevers, terwijl Dyanne Beekman op pad gaat met de werkzoekenden. Samen gaan ze het gesprek met hen aan, zodat de toekomst er voor beide partijen rooskleuriger uit komt te zien. Volgens de twee presentatoren is het een voorwaarde dat ze open staan voor verandering. 

Baanbrekers

''Baanbrekers kijkt op een andere manier naar het talent van werkzoekenden'', meldt de omroep. ''Kunnen ze wellicht iets anders dan wat ze in het verleden hebben gedaan? Is dit misschien het moment voor een heel andere baan?'' Het programma kan de werkzoekenden dus helpen bij het maken van een slimme carrièreswitch.

NPO 2

Vanaf 5 november kunnen we op NPO 2 zien of het Bas van Werven en Dyanne Beekman lukt om beide partijen dichter bij elkaar te brengen.

Het is Dyanne Beekman in ieder geval gelukt om haar carrière rigoureus te veranderen. De presentatrice ontwierp eerder nog de kledinglijn van de McDonald’s-medewerkers.

Meer over:

Reageren