Op social media...

Beau onthult eerste beelden nieuwe talkshow

26 augustus 2019 09:53 | amusement | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland
Beau van Erven Dorens start over een week met zijn nieuwe late night talkshow Beau. Om de spanning alvast op te voeren, geeft de presentator wat details prijs.

Vorige week maakte RTL het logo al bekend: een bakstenen wand met kleine oneffenheden en de voornaam van de host in pontificale neonletters. 

Persfoto Beau

Beau komt vanuit dezelfde studio als Zomer met Artvandaar dat momenteel nog druk wordt gewerkt aan een nieuw decor. Sterfotograaf William Rutten besloot om Beau voor de persfoto's buiten in Artis te schieten. Zelf was Rutten erg te spreken over het eindresultaat, zo liet hij weten op Instagram: "Beau fotografeer ik altijd het liefst op een onbewaakt moment, als iemand tegen hem praat of een voorbijganger iets tegen hem roept, of als hij even in gedachten is..... Dan vang je de echte Beau. Hij maakt zich niet druk hoe zijn shirt zit, of zijn haar perfect zit, dat zal hem allemaal een rotzorg zijn." Zelf had Beau een iets laconiekere blik op de persfoto, hij vond zichzelf erg kakkerig.

Mensen verleiden

Terwijl de set in aanbouw is, steekt Beau ook zijn handen uit de mouwen. Hij wil een talkshow maken die mensen aanspreekt en kan verleiden om op te blijven. De beste manier om dat te doen is mensen op straat vragen wat ze graag willen zien. De antwoorden zijn niet allemaal even verhelderend, maar wel heel eerlijk.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Over precies een weekje is het zover! 🔥😀 Vanaf 2 september | @Beau_rtl | 22.30 uur #Beau #2september #rtl4

Een bericht gedeeld door RTL 4 (@rtl4) op

 

Meer over