En heet Beau...

Ook Beau maakt late night talkshow RTL vanuit Artis

14 augustus 2019 16:46 | amusement | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland/Ronald J. Reinders
RTL blijft televisie maken vanuit Studio Artis. De dierentuin vormde de afgelopen weken al het decor van Zomer met Art en ook in het nieuwe tv-seizoen maakt Beau van Erven Dorens gebruik van de locatie.

Producent Blue Circle, verantwoordelijk voor zowel RTL Late Night, Zomer met Art én Beau's late night talkshow die de verrassende naam Beau draagt, bevestigde dinsdag de locatie

De Zwakste Schakel

Zomer met Art is momenteel aan z'n één-na-laatste uitzendweek bezig. Als de amper bekeken talkshow z'n tien weken er op heeft zitten, moet Arts studio in Artis in rap tempo omgebouwd worden tot Beau's nieuwe stek. Terwijl de decorbouwers hun werk doen, zendt RTL om 22.30 uur een week lang herhalingen van De zwakste schakel uit.

Niet hetzelfde

Over de inhoud van Beau kon de Blue Circle woordvoerder nog niets concreets zeggen: "Het wordt vooral een vrolijk programma op de late avond. Het wordt wel een talkshow, maar niet hetzelfde als andere programma". RTL Boulevard wist te melden dat het een snelle, moderne talkshow wordt geschoeid op Amerikaanse leest waar naast vrolijke gesprekken ook ruimte is voor diepere interviews én de maatschappelijke betrokkenheid die Beau eerder liet zien in programma's als 5 days inside.

Beau gaat op maandag 2 september van start om 22.30 uur op RTL 4. 

Meer over