Begint in september

Beau van Erven Dorens wil Máxima en Rutger Hauer in zijn talkshow

Beau van Erven Dorens begint in september aan een nieuwe talkshow op RTL 4 en de presentator heeft al nagedacht over zijn ideale gastenlijst.

Beau vertelde op Radio Veronica wie hij graag aan tafel zou hebben in zijn nog naamloze talkshow. Hij wil natuurlijk -zoals iedere talkshowhost- graag Máxima als gast. Dat lijkt iets te ambitieus, omdat de koningin nooit aan tafel komt bij talkshows. Ook Béyonce en Trump van Beau's lijstje gaan waarschijnlijk lastig worden. Andere gasten zijn een stuk haalbaarder.

Geert Wilders

Beau van Erven Dorens wil graag praten met Carice van Houten, Michiel Huisman en Rutger Hauer. Wat betreft politici zou hij graag premier Rutte aan tafel zien, net als Thierry Baudet en Geert Wilders: "Die heb ik wel eens geïnterviewd en dat is helemaal geen kwaaie kerel. Daar kun je een prima gesprek mee voeren en daar verheug ik me ook op."

Stevig gesprek

In het radio-interview vertelde Beau ook hoe zijn ideale talkshow opgebouwd moet worden: "Een stevig gesprek aan het begin, dan een menselijk gesprek in het midden. Daar hebben we het veel over gehad. Dan moet je de praktijk nog doen. Dat is even andere koek."

RTL Late night

De nieuwe latenight talkshow op RTL 4 zal straks onder een vergrootglas liggen, nadat eerder Humberto Tan en Twan Huys het veld moesten ruimen bij RTL Late night. Voordat Beau begint, mag eerst Art Rooijakkers de zomer vullen met Zomer met Art.

Meer over:

Reageren