Samen met Beau

Merel Westrik ook naar late night show RTL?

9 april 2019 11:52 | amusement | Door Irma Tomas

Merel Westrik zou zo maar eens de andere presentator van de nieuwe late night talkshow op RTL 4 kunnen worden. Volgens Albert Verlinde wordt haar naam genoemd in de wandelgangen.

In 6 Inside speculeerde Albert Verlinde over wie de andere presentatoren van de nog naamloze talkshow op de late avond kunnen worden naast Beau van Erven Dorens. Albert denkt dat Merel een goed kans maakt op de baan. „Ik hoor steeds vaker Merel Westrik als naam vallen. Dat kan ook wel kloppen. Het is heel stil rond Merel op een of andere manier. Ze zou zomaar op kunnen duiken.”

Gewilde baan

RTL directeur Sven Sauvé zei maandag op Radio 1 dat er op dit moment wordt gesproken met mensen over de gewilde baan van talkshowhost. En Merel oftewel de Mol, die al heel wat jaren het RTL Nieuws presenteert, zou dat natuurlijk heel goed kunnen.

Eva Jinek

Een beetje pikant daaraan is dat Merel en Eva Jinek beste vriendinnen zijn en dan directe concurrenten zouden worden op de late avond. In 6 Inside werd ook geopperd dat Eva zelf gevraagd is voor de RTL talkshow. Haar contract bij KRO-NCRV loopt af en ze kan bij RTL veel meer verdienen dan bij de NPO. Maar die optie lijkt ons niet erg waarschijnlijk gezien het enorme succes dat Eva heeft met haar eigen talkshow Jinek.

Merel houdt zich intussen bezig met een rare hobby.

Meer over