Na val van trap

Bikkel Johan Derksen vrijdag alweer bij Veronica Inside

8 april 2019 15:00 | amusement | Door Irma Tomas

© Wessel de Groot
Johan Derksen is nogal een harde. Vorige week belandde hij na een van van de trap met zware verwondingen in het ziekenhuis en vrijdag zit hij alweer op zijn vertrouwde plek bij Veronica Inside.

Bij de val in zijn huis liep Johan Derksen een hersenschudding op, brak hij zijn arm en ook nog diverse botten in zijn gezicht. En zo miste hij afgelopen vrijdag voor de allereerste keer in achttien jaar een uitzending van de voetbalshow. Ook vanavond is Johan niet te vinden aan de zijde van René van der Gijp en Wilfred Genee, al komt hij wel even aan de telefoon. Maar als het aan de voetbalanalyticus ligt, is dat ook meteen de laatste keer dat hij Veronica Inside mist. 

Operatie aan arm

„Ik voel me goed. Als ik er een beetje fatsoenlijk uitzie en al die bloederige wonden bijgetrokken zijn, dan kan ik rustig daar gaan zitten”, tekende het AD op uit de mond van Johan Derksen. Dat hij morgen nog wordt geopereerd aan zijn arm, deert de 70-jarige ook al niet. Hij verwacht niet vrijdag nog last te hebben van de snijpartij in zijn arm.

Veronica Inside is iedere maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica

 

Meer over