'Kruisbestuiving'

TV- en radiovariant Veronica Inside groeien naar elkaar toe

23 Januari 2019 14:04 | amusement | Door Jef Willemsen

© SBS
Als het aan de heren van Veronica inside ligt, levert de gelijknamige radioshow van Wilfred Genee binnenkort een nog grotere bijdrage aan het tweewekelijkse voetbalprogramma.

Dat is de belangrijkste conclusie uit het evaluatiegesprek dat Wilfred, Johan Derksen en René van der Gijp hadden met Talpa-baas John de Mol.

Derksen op de radio

Op de radio is die samenwerking al in volle gang: Johan belt in de middaguren regelmatig in om zijn licht te laten schijnen op de actualiteit en waan van de dag, ook zit hij zelden om een grap verlegen. Het is nu de bedoeling dat Rick Romijn en Niels van Baarlen meer betrokken worden bij de tv-show. 

Kruisbestuiving

Die kruisbestuiving lijkt een compromis. Eerder liet Wilfred weten de uitzendingen het liefst in te korten omdat er vooral op vrijdag weinig voetbalnieuws te melden valt. De eerste voorzichtige pogingen om de tv- en radioversies van Veronica inside te combineren zijn al begonnen. Zo vertelde Hennie Huisman op de radio een mop over Johan waar Derksen op televisie dan weer op reageerde.

Meer over