Bizarre Eters: Cindy eet alleen maar chips

6 januari 2016 11:58 | amusement | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Van de Schijf van 5 hebben de deelnemers van Bizarre Eters nog nooit gehoord. Daar hoopt presentator Dennis Weening verandering in te brengen met Bizarre Eters.

Een van de deelnemers aan Bizarre Eters is Cindy, die 6 dagen per week chips eet. Als ontbijt, lunch en diner. Al die chips moet natuurlijk weggespoeld worden en dat doet Cindy met 3 liter cola per dag. Elvira leeft op witte bolletjes en Stephan is al negen kiezen kwijt omdat hij alleen maar energiedrank en cola drinkt.

Roze koeken

Luc heeft een ernstige verslaving aan worstenbroodjes, hij eet er twaalf per dag, Patricia leeft op witbrood en patat en Wesley is verslaafd aan frikandellen. Bianca eet vooral roze koeken en verder bestaat haar dieet uit de 4 P’s: Patat, Pizza, Pannekoeken en Pasta. En dan zijn er nog twee kandidaten die lijden aan extreme slik- en stikangst waardoor ze alleen vloeibaar voedsel eten.

Boerderij

Voedingspsycholoog Lieveke Goossens probeert de dames en heren van hun voedselprobleem af te helpen, en net als vorig seizoen gaan de deelnemers met z'n allen naar een boerderij waar ze kennismaken met de oorsprong van voedsel. Ze gaan het land op om zelf groente te oogsten en maken kennis met een biologische veehouderij.

 

Meer over