BNN bestelt vervolg op Sophie in de Kreukels met mannen

Er komt een vervolg op het spraakmakende Sophie in de Kreukels. Ditmaal onderzoekt Sophie Hilbrand plastische chirurgie en botoxgebruik bij mannelijke BN'ers.

Sophie onthulde de op handende zijnde nieuwe serie zaterdagavond tijdens haar optreden in De Kwis.

IJdel

Mannelijke sterren weten volgens Sophie inmiddels ook al jaren de weg naar de plastisch chirurg te vinden. Uit cijfers zou blijken dat het aantal mannen dat een cosmetische ingreep ondergaat jaarlijks met 300 procent toeneemt. Vooral hoofden en het geslachtsdeel zijn populaire probleemzones, maar ook alles rond (uitvallend) haar is van belang. 

Botoxgate

De eerste reeks Sophie in de Kreukels deed al heel wat stof op waaien. Linda de Mol was als een van de wenige vrouwelijke BN'ers bereid open te vertellen over het feit dat ze inderdaad regelmatig botox gebruikt. De meeste andere sterren vonden het juist een vervelend onderwerp. GTST-actrice Caroline de Bruijn zou zelfs een advocaat hebben ingeschakeld om niet in de uitzending voorbij te komen. Overigens kreeg Sophie er zelf ook behoorlijk van langs. Zo noemde Maxim Hartman haar een te rijpe banaan.

Wanneer de nieuwe reeks Sophie in de Kreukels op tv komt is nog niet bekend.

Reageren