"De liefde is over"

Boer Geert is weer vrijgezel

14 februari 2019 10:30 | amusement | Door Televizier

© ANP
Triester nieuws hadden we niet kunnen verzinnen op Valentijnsdag. Boer Geert is weer vrijgezel. Sinds het begin van het nieuwe jaar moet 'ie 't weer alleen doen.

“Het gaat supergoed hoor, maar ik ben alleen", vat Geert pakkend samen voor het AD. "Ik heb een leuk jaar gehad, een goed jaar verder, maar geen relatie meer. De liefde is over. Met oud en nieuw hebben we besloten uit elkaar te gaan. Geen ruzie, geen oorlog, maar het ging van twee kanten niet. Dus we konden beter stoppen."

Boer zoekt Vrouw 2.0

Het is niet de eerste keer dat Geerts relatie op de klippen loopt. Zijn vorige vriendin Geertje (ja, echt) woonde op Curaçao en dat werkte uiteindelijk niet. Het lijkt Geert daarom wel wat om gewoon nog een keer mee te doen met Boer zoekt Vrouw. "Ik heb er zoveel van opgestoken. Als ze me benaderen, doe ik mee! Is er een leuke vrouw voor Geert? Bellen!"

Geile Geert

Bper Geert werd bekend in het seizoen van 2015, waar hij een hoop knuffelde met zijn dames Ada, Mary en Hetty. Daarom kreeg hij bij Lucky TV al snel de titel 'Geile Geert'. Zie jij 'm wel zitten? Pak dan de pen eens op. Want op Valentijnsdag is alles mogelijk.

Meer over