Marlies

Boer John heeft na opnames Boer zoekt vrouw alsnog de liefde gevonden

22 Mei 2020 17:08 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Linelle Deunk
Boer John, één van de tien boeren in het elfde seizoen van Boer zoekt vrouw, is tot over zijn oren verliefd. De 39-jarige Fries heeft het geluk gevonden bij Marlies.

Boer John kreeg te weinig brieven om door een camerateam gevolgd te worden in het elfde seizoen, maar hij is daardoor niet bij de pakken neer gaan zitten en volop aan het daten geslagen. Marlies bleef daarbij continu door zijn hoofd spoken, vertelt John op de site van Boer zoekt vrouw.

Stoute schoenen

"Ze is in mijn hoofd blijven zingen, zeg maar. Ondanks dat ik met een ander persoon aan het daten was. Op een gegeven moment liep alles spaak en daar baalde ik goed van. Ik heb even wat rust ingebouwd en toen dacht ik: 'Ik moet de stoute schoenen toch maar eens aantrekken'", begint de boer zijn verhaal. John trok die stoute schoenen aan na de reünie. "Ik heb toen weer contact gezocht met Marlies. We hebben een gesprek gehad en later zijn we gaan wandelen."


Foto: Boer John met zijn vriendin Marlies

Ouders

En de liefde was wederzijds. Inmiddels heeft Marlies de vader van John ook al ontmoet. "Vorig weekend was zij bij mij en toen was mijn vader toevallig ook aan het werk." John gaat komend weekend naar de ouders van Marlies toe. " Wel spannend, maar ook wel leuk", zegt Marlies.

Boer zoekt vrouw-special

Yvon Jaspers is op zondagavond nog op televisie te zien met de Boer zoekt vrouw-specials. In de tweede aflevering gaat ze onder andere op bezoek bij Fleur, die vanwege het coronavirus haar vriend boer Herman al wekenlang moet missen.

Meer over