Met Emmie

Boer Marnix woont samen!

17 juni 2019 11:54 | amusement | Door Irma Tomas

© Boer zoekt vrouw
In Boer zoekt vrouw wilde het maar niet lukken met Marnix en de liefde. Maar na het programma ging het als een speer met de tegendraadse paardenboer. Hij woont sinds een paar weken samen met Emmie. 

In de reünie-aflevering was al te zien dat Marnix hoteldebotel was. Hij kende Emmie al uit de paardenwereld, maar de vonk sloeg pas over nadat Marnix met lege handen uit het laatste Boer zoekt vrouw-seizoen was gekomen. Kijkers waren ervan overtuigd dat het nooit wat met Marnix en de vrouwen zou worden omdat hij nogal moeilijk en onhandig in de omgang was. Maar met Emmie heeft hij toch een passende deksel gevonden: „We zijn net een peper- en zoutstel. Ik denk iets, en Emmie zegt het. Het zit gewoon goed, en dat is hetgeen waar ik naar op zoek was!” 

Hoekbank

Emmie woonde en werkte in België maar heeft haar baan en woning opgezegd en is bij Marnix ingetrokken. Het huis van de paardenboer heeft daardoor een metamorfose doorgemaakt, zo vertelt de paardenboer op de Boer zoekt vrouw-site: „Mensen denken dat het gestyled is door een tv-programma! We hebben een mooie combinatie gemaakt van mijn oude spul en Emmies nieuwe meubilair. En we hebben een hoekbank waar Michelle en Maarten jaloers op zouden zijn! Haha!”

Emmie helpt nu ook in het bedrijf van Marnix. 

Meer over