Na Wendy

Boer Rob bedolven onder nieuwe brieven

18 mei 2022 11:34 | amusement | Door Irma Tomas

© Linelle Deunk
Het Boer Zoekt Vrouw-liefdesavontuur mag dan slecht zijn afgelopen voor boer Rob, er zijn nog zat vrouwen die het wel zien zitten met de veelbesproken fruitteler.

Boer Rob was samen met Maud de meest besproken persoon uit het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw. De 52-jarige Rob werd op social media veelvuldig beschimpt vanwege zijn eeuwige gitaar en het kusjesvragen van zijn vlam Wendy, met wie het uiteindelijk niets werd.

Zoveel reacties

Ondanks die soms wat negatieve reacties, zijn er genoeg vrouwen die Wendy voor gek verklaren en een toekomst met Rob wel zien zitten. In een video op het AD vertelt Rob het volgende: "Ik krijg nu zoveel reacties, brieven en berichtjes. Ik ga eens heel goed kijken en dan ga ik met iemand afspreken en kijken of het wat wordt. Dus dat is leuk." Er is nog alle hoop van de wereld voor Rob! 

Rob en Joost

Rob is niet de enige boer uit het afgelopen seizoen die nog hoopt op nieuwe brieven. Ook de andere Rob (hij van de witlof) uit het gezelschap en boer Joost zijn nog in de markt voor een liefde. Schrijven kan via de site van Boer Zoekt Vrouw. 

Meer over