Boer Zoekt Vrouw 2020: Wanhopige Geert-Jan en Bastiaan zoekt boekhoudster

9 maart 2020 10:47 | amusement | Door Irma Tomas

Relatie-expert Monica Wardenaar analyseert voor Televizier.nl dit seizoen van Boer zoekt vrouw. In deze aflevering kozen de boeren hun logeerdates. Bij de een ging dit soepeler dan bij de ander, maar ze staan achter hun keuze. Zelfs Annemiek denkt dat ‘hij’ er misschien wel tussen zou kunnen zitten.

Bij de twee types die het best bij je passen, voel je altijd een klik. Je moet deze alleen wel kunnen herkennen. Wanneer je iemand ‘in het wild’ ontmoet of op date gaat, is het belangrijk dat je voelt of jullie deze klik hebben. Want ook al vind je iemand nog zo aantrekkelijk en leuk, als je geen echte klik voelt wordt het niets. En als die klik er vanaf het begin niet is, komt die ook later niet.

Geert-Jan kan niet kiezen

Dat Geert-Jan het moeilijk zou krijgen met kiezen van drie dames voor de logeerweek was te verwachten. “Ik weet echt niet wat ik moet doen, want ik vind ze allemaal leuk’, zei hij bijna huilend. Hij is een gevoelig type en vind het erg om iemand die leuk is weg te sturen. Hij had het zich makkelijker kunnen maken door te letten op met wie hij een echte klik had. Geert-Jan heeft gekozen voor twee vrouwen die goed bij hem passen maar een vrouw is geen ideale match.

Annemiek wil graag winnen

Annemiek had een sportieve dagdate met haar mannen. Enthousiast vertelde ze dat ze graag wil winnen, maar of ze er dit seizoen met de hoofdprijs vandoor gaat… Bij de speeddates had ze het gevoel: hier zit hij niet bij. Maar een eerste ontmoeting is niet bedoeld om direct ‘head over heels in love’ te zijn. Natuurlijk moet je de klik voelen, maar verliefd worden komt daarna. Is er hoop voor Annemiek? Haar stoere man zit niet bij de drie mannen die komen logeren. Maar, hoewel niet ideaal, toch zouden de drie mannen een match kunnen zijn.

Geert flirt zich gek

Geert vertrouwt zijn strategie aan Yvon toe. Hij verklapt: “Al zijn sommige leuker dan andere, ik laat dat niet merken. Ik geef iedereen evenveel aandacht. Dan laten ze alle vijf het beste van zichzelf zien.” Slim hoor, Geert! Intussen flirt hij er flink op los, want dat vindt hij wel leuk. Bij dit type moet het allemaal niet te serieus zijn. Zou deze aanpak hem geholpen hebben de juiste vrouwen uit te nodigen voor de logeerweek?  Vera, Esther en Angela zijn alle drie types die goed bij hem passen.

Bastiaan zoekt boekhoudster

Bastiaan zou het leuk vinden als zijn toekomstige vrouw ook in het bedrijf werkt. Toen de dames vroegen waar hij dan aan dacht antwoordde hij opgewekt: “Nou, bijvoorbeeld de boekhouding doen, want dat vind ik een van de saaiste taken.” Hmm…denk je romantisch je leven te gaan delen met een boer… Het was al duidelijk dat Bastiaan zijn gevoel zou volgen en kiest voor de vrouwen van wie hij denkt: we gaan elkaar ontzettend leuk vinden. Met zijn keuze voor Milou, Madeleen en Elise is die kans best groot.

Jan is geen beach boy

Dat Jan geen beach boy is vinden zijn vrouwen niet erg. Want, volgens zijn dates, blijft Jan zichzelf. Is hij puur en echt. Dat kunnen ze wel waarderen. Hij kijkt ernaar uit om weer samen te zijn met een vrouw. Dan hoeft hij niet meer ergens langs te gaan om te eten, want voor zichzelf koken vindt hij niets aan. Jan begint steeds meer te wennen aan daten en vrouwen om zich heen. “Ik denk dat ik mezelf heb onderschat”, zei hij. Met Froukje, Vera en Nienke heeft hij in ieder geval een goede keuze gemaakt.

--------------------------------

Monica Wardenaar is relatie-expert, TypeDating coach en schrijfster van het boek Jij past echt bij mij. Naast workshops over het vinden van je ideale partner, geeft ze als MensTypes trainer workshops over hoe je MensTypes toepast om succesvolle samenwerking en (werk)relaties te creëren.

www.menstypes.nl

Meer over