Alles voor de liefde

Boer zoekt Vrouw-boeren doen een oproep

20 maart 2019 16:30 | amusement | Door Televizier

© Linelle Deunk
Steffi, Michelle en Marnix vonden de liefde dankzij Boer zoekt Vrouw. De gelukkige deelnemers doen nu een oproep voor alle andere vrijgezelle boeren in Nederland. Cupido hoeft immers maar één keer raak te schieten.
Bij boer Marnix was het allemaal moeilijk afgelopen seizoen. Hij zocht vuurwerk, vlinders, en verliefdheid maar waar hij ook keek, die 3 V's waren nergens te bekennen. Tot 'ie op de reünie ineens met een schone vreemdeling op de proppen kwam. Hij was hoteldebotel op Emmy - en zij op hem. 



Boerin Steffi koos een makkelijker pad. Het mannelijk schoon worp zich massaal aan de voeten van de hengstenhoudster; ze had aanbidders voor het oprapen. Roel, Kevin en Harold waren de uitverkorenen, maar al snel klopte Steffis hartje het snelste voor Roel. Sindsdien vliegen de stoppen uit haar meterkast.



Ook bij boerin Michelle was het een hete zomer, vooral toen ze haar liefde voor Maarten uitsprak. Die lege hoekbank uit haar oproep kwam ineens goed van pas, want de twee doken gelijk bovenop elkaar. De vonken vlogen in het rond en inmiddels woont het liefdespaartje samen. Een beter uithangbord voor de liefde kan Boer zoekt Vrouw zich eigenlijk niet wensen.



Ben jij een boer die toe is aan de liefde? Geef je dan nu op voor het liefdesavontuur van je leven!

Meer over