Op de championnenkwekerij

Boerin Michelle en Maarten wonen al samen

15 januari 2019 11:32 | amusement | Door Irma Tomas

© Michelle/KRO-NCRV
Het gaat beter dan ooit tussen boerin Michelle en Maarten uit het laatste seizoen van Boer zoekt vrouw. Het stel woont sinds vrijdag samen in de boerderij van Michelle in Boekel.

Maarten vertelt op de site van Boer zoekt vrouw dat het er tijdens de verhuisdag vrolijk aan toe ging. „Ons eerste weekend samen was best druk met afspraken. Zo werden we welkom geheten door de buurt. Het huis was versierd en er hing een welkomstbord. Het was zo’n warm ontvangst!”

Hoekbank

Maarten woonde pas een half jaar in een appartementje in Aalten, maar daar is hij niet niet rouwig om. Hij kijkt uit naar een leven samen met Michelle. „Juist de simpele dingen, daar heb ik zin in. ’s Avonds samen eten. En elke avond samen op die hoekbank natuurlijk, haha!”

Niet in de champignons

De verliefde Maarten heeft nog wel een baan nodig in zijn nieuwe woonplaats. Een ding weet hij zeker; hij gaat niet aan de slag op de champignonkwekerij van zijn Michelle: „We hebben vanaf het begin afgesproken dat we werk en privé zoveel mogelijk gescheiden houden en graag allebei ons eigen ding blijven doen.”

Meer over