Boer zoekt door

Krijgt BZV-avontuur Jaap een vervolg?

9 december 2018 10:06 | amusement | Door Faye Heijnis

© Linelle Deunk

Arme boer Jaap: in de Boer zoekt Vrouw-reünie van vorige zondag bleek dat hij na Marian ook een blauwtje had gelopen bij Petra. Maar de bloemenkweker zit niet bij de pakken neer.

Sterker nog: zijn Boer zoekt Vrouw-avontuur gaat gewoon verder. Hij zorgt zélf wel voor een vervolg.

Nieuwe reacties

Jaap is namelijk weer in de brieven gedoken die hij voor zijn deelname aan het programma allemaal heeft ontvangen, zo vertelt hij aan het Leidsch Dagblad. En hij zegt ook nieuwe reacties gekregen te hebben. "Ik hoop dat er een leuk iemand tussen zit. (...) Ik moet er niet aan denken om op mijn zeventigste nog steeds alleen op de bank te zitten." 

Boer zoekt door

Begin dit jaar lanceerde KRO-NCVR al de online rubriek Boer zoekt door, waarin oude bekenden uit Boer zoekt Vrouw nog steeds of weer zochten naar de ware. Wellicht is dit ook weggelegd voor boer Jaap? Om animo zit hij niet verlegen, als we hem zo mogen geloven.

Geen spijt

Spijt van zijn deelname aan Boer zoekt Vrouw heeft Jaap dan ook allerminst. "Natuurlijk baal ik", zegt hij. "Afgelopen zondag had ik het er even heel moeilijk mee. (...) Maar liefde en gevoel kan je niet dwingen." En: "Boer zoekt Vrouw bracht mij dichter bij mezelf." 

 

Meer over