Na acht jaar

Boer Zoekt Vrouw-schok: Frank en Anita uit elkaar

Jarenlang waren geitenboer Frank en dierenarts Anita een vertrouwd Boer zoekt vrouw-stel. Maar de liefde is voorbij: „De koek was op.”

Op de Boer zoekt vrouw-site verklaren Frank en Anita waarom ze sinds een maand uit elkaar zijn. „We hebben geweldige jaren met elkaar gehad, maar merkten dat de koek een beetje op begon te raken. Gelukkig zijn we in goede harmonie uit elkaar. Anita is op zoek naar andere woonruimte en tot die tijd woont ze nog bij mij op de boerderij.”

Dierenarts

Ook Anita ziet de toekomst gelukkig nog rooskleurig in: „Er is absoluut geen ruzie, dus we kunnen op deze manier rustig aan het idee wennen dat we geen stel meer zijn. Toevallig loopt het ook samen met mijn zoektocht naar een andere baan als dierenarts. Alles verandert. Gelukkig kan ik wel positief naar het nieuwe jaar uitkijken.” Dit jaar deden Frank en Anita nog mee aan het nieuwe programma van Yvon Jaspers, Onze boerderij (foto).

Huilen

Frank deed in 2010 mee aan Boer zoekt vrouw en veroverde de harten van velen toen hij huilend tussen de geitjes zat omdat hij het zo moeilijk had met zijn keuze.

Meer over:

Reageren