Want heeft zich bewezen

Boszhard: RTL wilde De TV Kantine op donderdag

1 Maart 2020 10:44 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© ANP
Het is wellicht een wat opmerkelijke uitzenddag voor het nieuwe seizoen van De TV Kantine: de donderdagavond. Volgens Carlo Boszhard, de drager van het programma, is het een keuze van RTL die te begrijpen valt.

Het succesvolle programma was te zien op de zaterdagavond, maar daar komt nu dus een einde aan. Vanaf 5 maart is De TV Kantine op donderdagavond te zien. "RTL wilde graag De TV Kantine op donderdag programmeren. Er is ons gezegd dat het belangrijk is dat er op donderdag iets op de programmering staat wat zich bewezen heeft en dat is bij De TV Kantine inmiddels wel het geval", zo doet de presentator uit de doeken tegenover NU.nl.

Miljoen kijkers

Maar is Boszhard dan niet bang kijkers te verliezen nu het naar de donderdag gaat? "We hebben twee jaar geleden tegenover Wie is de Mol? en het NOS Journaal gestaan en toen ging het goed en vorig jaar na Paul de Leeuw, deed het tiende seizoen het ook uitstekend. Ik denk dat het wel goed komt", zo zegt hij.

De cast van komend seizoen bestaat onder meer uit Elise Schaap, Ilse Warringa, Maarten Heijmans, Irene Moors en natuurlijk Boszhard zelf.

Meer over