Paar puntjes verschil...

Bridget en Jelle eerste afvallers Dance Dance Dance

9 september 2018 10:13 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Na drie afleveringen zit het Dance dance dance avontuur er op voor Bridget Maasland en Jelle de Jong. Het vriendenpaar viel als eerste af.

De eerste twee afleveringen waren alle kandidaten veilig. De jury gaf punten voor hun optredens, maar die scores gingen pas tellen in de derde aflevering. Bridget liet zich van haar beste kant zien door Vogue van Madonna te dansen, maar haar inzet werd niet bepaald beloond met hoge punten.

Miljuschka versus Bridget

Aan het eind van de show werd de grote optelsom gemaakt. Daarbij bleek dat Bridget en Jelle onder aan het klassement bungeldensamen met haar RTL Boulevard-collega Miljuschka Witzenhauzen en haar partner London Loy. Zij hadden 24 punten nodig om in de race te blijven en met een laatste 8 van Dan Karaty was hun overleving een feit.

Bitterzoet

Gevraagd om een eerste reactie na de uitschakeling sprak Jelle sprak van een bitterzoete ervaring. Hij was enorm blij met de kans mee te doen en dankbaar voor de ervaring en alle tips en wijsheden. Maar hij had ook wat graag laten zien wat hij nog meer in huis had.

Goed doel

Het harde werk van Bridget en Jelle is in ieder geval niet voor niks geweest. Het paar heeft 25.000 euro bij elkaar gedanst voor hun gekozen goede doel, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. De cheque werd persoonlijk overhandigd door de kandidaten.

Meer over