Maar wil niet als eerste naar huis...

Bridget Maasland 'kansloos' in Dance Dance Dance

14 april 2018 09:03 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Bridget Maasland is al maanden in training voor Dance dance dance, maar een finaleplek zit er volgens de presentatrice niet in.

De opnames van het vierde seizoen van de dansshow starten komende week en RTL Boulevard maakte een reportage van het intensieve trainingsproces.

Professionele dansers

Bridget en haar partner, Dokter Deen-acteur Jelle de Jong, werken zich al weken in het zweet. Maar de 43-jarige Maasland blijft nuchter als ze de vraag krijgt of ze kans maakt de finale te halen: “Nee. Sowieso zitten er twee professionele dansers in: Urvin Monte en Holly Mae Brood hebben allebei een dansopleiding. Ik heb met Jelle de afspraak: zolang we er niet als eerste uitgaan, vinden we alles best.”

Eng

Toch is de zaak volgens Bridget niet bij voorbaat al verloren. Urvin en Holly mogen dan een dansopleiding hebben, hun partners Britt Scholte en Soy Kroon zijn niet geschoold. Sowieso is Bridget zes keer dansend te bewonderen: “De eerste afleveringen gaat er nog niemand uit. We hebben voor die afleveringen de afgelopen drie maanden zes dansen geleerd. Daarna wordt het pas echt eng, dan moet je binnen een week 2 dansen leren. Dan komt het echt aan op muscle memory.”

Lees ook: Dit zijn alle kandidaten van Dance dance dance

Meer over