Na flink wat weken

Bridget Maasland keert zaterdag terug als presentatrice bij RTL Boulevard

27 mei 2020 16:20 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Bridget Maasland keert zaterdag terug als presentatrice bij RTL Boulevard. De Haagse was sinds de coronacrisis niet meer te zien bij de entertainmentrubriek.

"Ik heb het gemist", zei de 45-jarige Bridget bij Koffietijd. "Maar we hadden twee corona-teams; één voor in het weekend en één voor door de week. Ik vind dat Vivienne het onwijs goed heeft gedaan en nu staat deze week Marieke er - we pakken het oude schema op - en ben ik er zaterdag weer."

Bezinning

In de rustigere weken had Bridget tijd om tot zichzelf te komen, ook om de breuk met André Hazes te verwerken. "Het was wel even een goede tijd voor bezinning en tot rust komen, daar heb ik goed gebruik van gemaakt. Maar nu heb ik weer heel veel zin om aan de slag te gaan”, popelt de presentatrice.

Pittig

Zaterdag moet ze dus weer naar de studio in Amsterdam, waardoor ze net als doordeweeks niet meer de hele dag met zoon Mees doorbrengt nu hij weer naar school toe gaat. "Juf Bridget is net zo ongeduldig als Mees (…) hij neemt het ook niet zo makkelijk van zijn moeder aan. Dat was wel even pittig", besluit Maasland.

Meer over