'Vaste teams'

Bridget Maasland verklaart afwezigheid bij RTL Boulevard

25 April 2020 08:29 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Tot voor kort was Bridget Maasland een van de vaste gezichten van RTL Boulevard, momenteel schittert ze echter door afwezigheid bij het showbizzprogramma. Niet zonder reden, zo blijkt.

Bridget was te gast in Beau blijft binnen waar ze vertelde hoe het met haar gaat in deze roerige tijden.

Lesgeven

Maasland spendeert haar dagen momenteel thuis. In de ochtenden helpt ze zoon Mees met zijn huiswerk, in de middag doet ze boodschappen voor haar familie en is ze druk met haar broer om samen een kledingwinkel over te nemen. Ze had zich ook voorgenomen een cursus Spaans te gaan doen maar daar is nog niks van gekomen.

Ontslagen

Toch kon Beau het niet nalaten te vragen waarom ze niet meer bij RTL Boulevard te zien is. Ze is toch niet ontslagen na de rel rond haar breuk met André Hazes en het feit dat ze er bij iedereen over sprak behalve bij Boulevard? Bridget had gelukkig goed nieuws: ze heeft voldoende tijd gehad om te herstellen van haar liefdesverdriet en nee, ze is niet weg bij Boulevard.

Coronacrisis

De makers van RTL Boulevard hebben volgens Bridget vanwege de coronacrisis besloten dat er maar een beperkt aantal mensen in de studio mag. Daarom zijn er twee vaste presentatieteams: Vivienne van den Assem en Luuk Ikink trekken de kar doordeweeks, Eddy Zoey en Jamie Trenité nemen de weekends voor hun rekening. 

Noodgedwongen thuis

Door dit besluit zit Bridget momenteel noodgedwongen thuis, maar ze is niet de enige die op de reservebank zit. Andere Boulevard hosts als Ruben Nicolai en Marieke Elsinga zijn om dezelfde reden al weken niet te zien. Bridget verzekerde Beau en de kijkers dat iedereen terugkeert zodra er weer meerdere mensen in de studio mogen zijn.

Meer over